Platiš 10 + boraviš i do 15 dana gratis

Turistička agencija Zeus Travel

Pozivamo vas da rezervacijom vašeg letovanja u agenciji Zeus Travel učestvujete u akciji

PLATIŠ 10 + BORAVIŠ I DO 15 DANA GRATIS.

Za svako uplaćeno letovanje 2018 u apartmanskom smeštaju Stavros za boravak u julu ili avgustu (početak i kraj putovanja u toku navedenih meseci) ostvarujete pravo na GRATIS smeštaj sa polaskom u maju. 

Ponuda važi do popune kapaciteta na destinaciji Stavros. 

Gratis dani za uplaceno letovanje

 

1. Gratis putovanje u vansezoni je moguće iskoristiti u istoj ili manjoj smeštajnoj jedinici u odnosu na onu koju ste prvobitno rezervisali u sezoni. Isto tako naglašavamo da ostvarujete pravo na sledeće:

- ukoliko za jul ili avgust uplatite aranžman ostvarujete gratis smeštaj sa polaskom u maju, a prevoz ukoliko vam je potreban, doplaćujete po akcijskoj ceni u iznosu od 35€.

- ukoliko za jul ili avgust uplatite aranžman ostvatujete gratis smeštaj sa polaskom u maju u trajanju od 7, 8 ili 15 noćenja u zavisnosti od raspolozivih kapaciteta prilikom rezervacije kao i termina boravka za uplaćeni aranžman.

2. U slučaju da osobe koje su ostvarile pravo na gratis putovanje povedu dodatne putnike, dodatni putnici plaćaju putovanje po aktuelnom Cenovniku.
3. U slučaju otkaza putovanja sa polaskom u julu ili avgustu, na osnovu koga je iskorišćeno gratis putovanje, isto se obračunava po aktuelnom Cenovniku, a eventualni storno troškovi se obračunavaju po Opštim uslovima putovanja agencije Zeus Travel.
4. Gratis putovanje se ne može zameniti za novac.
5. Gratis putovanje se može preneti na drugog putnika.
6. Akcija važi isključivo za putnike koji izvrše rezervaciju od dana 08.05. kada je ista i objavljena.