Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

Leto 2023 /

/ Leto 2023

Grčka Leto 2020 -  Ako je Grčka vaš izbor za letovanje 2020, pogledajte našu ponudu apartmanskog smeštaja. I u sezoni Grčka leto 2020 za vas smo pripremili najbolje apartmane i studije na najboljim lokacijama, u blizini najlepših plaža. Za sezonu Grčka letovanje 2020 kod nas ćete pronaći najkompletniju ponudu za celu Grčku uključujući first minute, last minute i specijalne ponude za najtraženije destinacije.

Zeus Travel, brend koji godinama za vas kreira dobro uravnotežen doživljaj putovanja u Grčkoj, nastoji da vas oduševi najnovijim turističkim destinacijama. U ponudi za letovanje naći ćete i ostrva, ali i najlepše delove kontinentalne Grčke.

Predstavljamo vam ponudu za leto 2020. koja sadrži apartmanski smeštaj. Tu su tradicionalno najpopularnije regije: Olimpska regija (tu je čuvena Paralija), Tasos, Stavros, Halkidiki, a tu su i novi favoriti: Neos Marmaras, Sarti, Asprovalta.

Obezbedite svoje mesto pod Grčkim suncem što pre i izaberite mesto idelano za sebe jer Grčka ima nešto da ponudi i onima koji žele odmor na plaži uz puno sunčanja i kupanja, ali i onima koji žele aktivan odmor pun novih avantura.