Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ACHILLION HOTEL 4* / LUTRAKI

/ Leto 2023 / Grčka Avionom / Lutraki avio

Lokacija: 
Hotel Achillion se nalazi na samo sat 85 kilometara od atinskog Internacionalnog aerodroma-Elefterios Venizelos. Hotelski kompleks je smešten na samom početku šetališta u mestu Loutraki, od centra mesta je udaljen oko 700 metara. 

Plaža: 
Poseduje  sopstveni deo na gradskoj šljunkovitoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. 
Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 47 soba  i 5 suitova, većina soba ima direktan ili delimičan pogled na more. Sve sobe klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini frižider,telefon , SAT TV, Wifi internet je dustpan u svakoj sobi. Sve sobe imaju balkon ili terasu. 

Hotelski sadržaj: 
U okviru hotela nalazi se glavni restoran i  lounge bar u kojima gosti mogu uživati u obrocima i širokom izboru različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Gostima je na raspolaganju i soba za druženje u okviru koje se nalaze razne društvene igre, mini biblioteka, TV sa satelitskim programima. 

Usluga: 
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola(doručak) i set menija ili švedskog stola(ručak) u zavisnosti od ukupnog broja gostiju. 

Kontakt: 
www.achillion-hotel.gr  

Napomena: 
Wifi je dostupan i besplatan u celom hotelu.Sobe ovog hotela su renovirane 2016, promenjen je kompletan namestaj

Google maps:
Latitude: 37.976604000
Longitude: 22.977176000
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 05:20, planirano poletanje aviona za Atinu u 07:20. Predviđen dolazak u Atinu u 08:00, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 08:40. Dolazak u Beograd u 09:20. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

 

Preporuka