Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

EGLI HOTEL 3* / LUTRAKI

/ Leto 2023 / Grčka Avionom / Lutraki avio

Lokacija: Hotel Aigli se nalazi na samoj plaži mesta Lutraki koje je od Atine udaljeno 85km.Hotel se na udaljenosti od 200m od luke Lutrakija i samo na desetak metara od Termalnih Izvora Lutrakija.U okolini mesta, pored Korintskog kanala postoji dosta interesantnih arheoloških lokacija koje vredi posetiti. Posebno je poznat i značajan antički teatar Epidaurus, zatim Svetilište boginje Here, a tu je i Plavo jezero i čuveni svetionik. 

Plaža: 
Prečista šljunkovita plaža nalazi se ispred hotela.U okolini hotela nalaze se brojne plaže.

Sobe: 
Prostrane sobe kojima hotel raspolaže pružaju mogućnost pogleda na more ili na bazen. Sve sobe imaju TV,kupatilo,fen i klimatizovane su. Hotelski sadržaj: 
U okviru hotela nalazi se restoran u kome se služe obroci , veliki lobi sa TV-om i hotelski bar.WI-FI je besplatan i dostupan u celom hotelu. 

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Kontakt: www.hotel-egli.gr/ 

Napomena: 
Hotel je idealno pozicioniran .Njegova blizina vodopadima Lutrakija kao i tremalnim izvorima i luci mesta pruža gostima mogućnost uživanja i opuštanja u različitim sadržajima.

Google maps:
Latitude: 37.980400000
Longitude: 22.973800000
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 05:20, planirano poletanje aviona za Atinu u 07:20. Predviđen dolazak u Atinu u 08:00, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 08:40. Dolazak u Beograd u 09:20. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

 

Preporuka