Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

EXCELSIOR 3* / LUTRAKI

/ Leto 2023 / Grčka Avionom / Lutraki avio

Lokacija: 
Hotel Excelsior se nalazi u samom centru mesta Loutraki, na samoj obali, na početku šetališta. Od Atine je udaljen oko 85 km. 

Plaža: 
Nalazi se na samoj obali par koraka udaljen od gradske peskovito-šljunkovite plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana je dozvoljeno uz konzumaciju jednog pića na plaži..

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 33 smeštajne jedinice. Sve sobe su moderno opremljene i u svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, sef(uz doplatu), telefon, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: 
U okviru hotela nalazi se restoran u kome se služe obroci , lobi bar, kafe sa otvorenom baštom na samoj obali, TV sala, Wifi je dostupan u celom hotelu.

Usluga: 
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Kontakt:  http://www.excelsior-gr.com/

Napomena: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada in a samoj obali. U neposrednoj blizini se nalazi niz restorana i barova, prodavninca suvenira i ostalih zanimljivih sadržaja.

Google maps:
Latitude: 37.977932000
Longitude: 22.976981000
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 05:20, planirano poletanje aviona za Atinu u 07:20. Predviđen dolazak u Atinu u 08:00, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 08:40. Dolazak u Beograd u 09:20. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

 

Preporuka