Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

LAGOMANDRA HOTEL & SPA 4* / NEOS MARMARAS

/ Leto 2023 / Grčka - Hoteli / Sitonija hoteli / Neos Marmaras

Lagomandra Hotel and Spa se nalazi na prelepoj Sitoniji na čuvenom Halkidikiju, u blizini mesta Neos Marmaras. Nudi vam udoban i luksuzan boravak u najživopisnijoj regiji Grčke. Ima 120 soba. 

Sobe su tipa Superior Double, Superior Junior Suite i Sea Suites i Sea View Maisonette. Gosti mogu pronaći sve što im treba u okviru hotela kako bi njihov boravak na Halkidikiju bio kompletan, luksuzan i opuštajući, bez potrebe za prevozom.

Hotelski restoran “Elia” služi svakodnevno doručak po principu švedskog stola, sa jedinstvenim jelima iz Grčke i cele Evrope. Bar pored glavnog bazena ima u ponudi osvežavajuće koktele i hladne grickalice, kao i sokove na meniju tokom celog dana. Bar pored bazena sa celodnevnom letnjom muzikom i ležaljkama i suncobranima oko bazena pretvoriće vaš boravak u hotelu u pravo zadovoljstvo.

Lagomandra Hotel & Spa misli i na najmlađe, pa ćete u okviru hotela pronaći i dečiji bazen gde deca mogu uživati pod konstantnim nadzorom spasioca. Tu je i dečiji klub za najmlađe uzrasta od 4- 10 godina.

Za ljubitelje tehnologije pristup internetu je prisutan u svim delovima hotela, a tu su i dva internet kutka, jedan besplatan i jedan koji nudi veliki izbor igara koje se dodatno plaćaju.

Za one koji vole da vežbaju, hotel ima u ponudi veliki izbor sportova kao što je stoni tenis, košarka, besplatni pristup teretani, saunu, masažu (doplaćuje se), a hotel sarađuje sa profesionalcima u morskim sportovima koji se nalaze samo 500 m od hotela.

Za goste koji vole tretmane lica i negu lepote tokom odmora, hotel ima u ponudi tretmane za podmlađivanje i lepotu. U okviru hotela je i Mini Market – Suvenirnica – prodavnica “Agora”. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćauju.

SOBE

Superior Double sobe su dizajnirane za vaš prijatan i nezaboravan boravak u Neos Marmarasu. Površine su 25 m2 i imaju pogled na more ili baštu. Obuhvataju dva odvojena kreveta i sofu i ovde se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete. Imaju klimu, sateltisku TV, frižider, sed, telefon, WiFi, fen, toaletnu kozmetikui kupatilo sa malom kadom. U pogledu možete uživati sa balkona ili verande.

Deluxe Double sobe  su dizajnirane za vaš prijatan i nezaboravan boravak u Neos Marmarasu. Površine su 25 m2 i imaju pogled na more ili baštu. Obuhvataju dva odvojena kreveta i sofu i ovde se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete. Imaju klimu, sateltisku TV, frižider, sed, telefon, WiFi, fen, toaletnu kozmetikui kupatilo sa malom kadom. U pogledu možete uživati sa balkona ili verande.

Junior Suite sobe imaju površinu od 28 do 32 m2 sa pogledom na more ili bazen. Imaju dva odvojena kreveta za po jednu osobu, sofu na razvlačenje za dve osobe, klimu, dva TV-a sa satelitskim kanalima, frižider, sef, telefon, WiFi, fen, toaletnu kozmetiku. Idealne su za veće porodice ili grupu prijatelja. 

Sea view Messonette nalaze se na drugom spratu i imaju površinu od 45 m2. To su dvospratne građevine sa dve sobe koje povezuju stepenice i imaju dva kreveta za po jednu osobu na nižem spratu, sofu, dve klime, dva satelitska TV-a, frižider, sef, telefon, WiFi, fen, toaletnu kozmetiku, dva WC-a i dva kupatila. Mezoneta sa pogledom na more je pogodna za porodice i velike grupe prijatelja.

 

 Website: www.lagomandrabeach.com

 

Google maps:
Latitude: 40.1369592704359
Longitude: 23.747528335968
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJU


•Navedeni popusti se odnose na cenu u tabeli

Cena  aranžmana je izražena u eur po osobi,  plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Datum iz tabele se odnosi na period boravka. Polazak  autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Doplata za polaske iz drugih gradova (van Beograda) se nalazi na kraju cenovnika.

• U koloni broj gratis pomoćnih ležaja 1PL/2PL označava da postoji pomoćni ležaj; osoba na pomoćnom ležaju plaća samo cenu prevoza ukoliko ga koristi

 

LEGENDA:  

• ADL – odrasla osoba

• CHD –deca 0 - 7 godina

• STD - Studio – jedna prostorija

 APT - Apartman – jedna spavaća soba + kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja

• DPL Dupleks apartman – dve spavaće sobe + zasebna kuhinja

• * – kod smena obeleženih zvezdicom ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz

PROMO – promo sobe nisu istih standarda kao ostale smeštajne jedinice u vili (može se razlikovati veličina sobe, kuhinje ili terase koje mogu biti izdvojene, opremljenost, pozicija, pogled i drugo)

Cenovnik hoteli 2022

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti


NAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja

poslednji dan  boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

*smeštaj u odabranom hotelu po  odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Putno osiguranje

Individualne troškove putnika

* Prevoz do odredišta

* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:

Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

 

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE!

* Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti  40%, a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane). po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

 *Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.

Načini plaćanja:

* svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

* gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

* čekovima građana najkasnije do 15.12.2022, datumirani svakog 15-og u mesecu.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

NAPOMENA ZA POPUSTE :

***Agencijski popust se ne sabira sa hotelskim popustom.

***Agencijski popusti medjusobno se ne mogu kombinovati 

***Hotelski popusti se odnose na devizni deo u tabeli na OSNOVNU CENU, ne odnose se na doplate 

 

NAPOMENE:

* Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

* Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da  ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste  ili više kategorije.

*O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, (kasni dolazak): hoteli cuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite  nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te nece uvažiti zahteve za naknadu troskova

*Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

*Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.

* Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

*Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.zeustravel.rs

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

*Zeus travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

*Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja  nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

*Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori, Beograd-Sarti, Beograd-Sivota-Parga, Beograd -Paralia. Termini za navedene destinacije ukoliko se koristi autobuski prevoz se nalaze u cenovniku apartmanskog smeštaja. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.

*U zavisnosti od broja putnika za Kassandru/Sithoniju (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod grada Nea Moudania

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Zeus travel, licenca OTP 240/2021, kategorija licence A od 14.12.2021.

 

Preporuka