Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

PARK HOTEL LOUTRAKI 4* / LUTRAKI

/ Leto 2023 / Grčka Avionom / Lutraki avio

Lokacija: 
Hotel Park se nalazi na samo sat 85 kilometara od atinskog Internacionalnog aerodroma-Elefterios Venizelos. Hotelski kompleks je smešten na samom početku šetališta u mestu Loutraki, od centra mesta je udaljen oko 800 metara.

Plaža: 
Gradska šljunkovia plaža na kojoj su ležaljke i suncobrani dostupni za goste hotela uz konzumaciju jednog pića. 

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 64 smeštajne jedinice, većina soba ima direktan ili delimičan pogled na more. Sve sobe klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini frižider,telefon , SAT TV, Wifi internet je dustpan u svakoj sobi. Sve sobe imaju balkon ili terasu. 

Hotelski sadržaj: 
U okviru hotela nalazi se glavni restoran na poslednjem spratu u kom se služi doručak. Pored restorana gostima su na raspolaganju i poslovni kutak sa računarima, usluga pranja i peglanja veša, prostorija za odlaganje prtljaga na recepciji koja radi 24h. Wifi je dostupan i besplatan u celom hotelu.

Usluga: 
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola(doručak) ili set menija(večera). 

Kontakt
http://hotelpark.com.gr/ 

Napomena: 
Wifi je dostupan i besplatan u celom hotelu. Jedan je od hotela sa najlepšim pogledom na more u Loutrakiju. Preporuka za sve tipove gostiju. Večeru je moguće uplatiti naknadno i služi se u restoranu hotela Achillion udaljenom oko 150 metara od hotela Park.

Google maps:
Latitude: 37.979362000
Longitude: 22.976553000
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 05:20, planirano poletanje aviona za Atinu u 07:20. Predviđen dolazak u Atinu u 08:00, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 08:40. Dolazak u Beograd u 09:20. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

 

Preporuka