Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

POSEIDON RESORT HOTEL 5* / LUTRAKI

/ Leto 2023 / Grčka Avionom / Lutraki avio
Lokacija:
Hotel Poseidon Resort se nalazi na samo sat vremena vožnje od atinskog Internacionalnog aerodroma-Elefterios Venizelos.Hotelski kompleks je smešten na dva kilometra od centra gradića Lutraki. U okolini mesta, pored Korintskog kanala postoji dosta interesantnih arheoloških lokacija koje vredi posetiti. Posebno je poznat i značajan antički teatar Epidaurus, zatim Svetilište boginje Here, a tu je i Plavo jezero i čuveni svetionik.
 
Plaža:
Hotelska plaža ,koja se sastoji iz većeg broja manjih uvala koje su šljunkovite, je uredjena i ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
 
Sobe:
Sve sobe imaju fen za kosu,klima uređaj,kupatilo,mini bar,sef,telefon i satelitsku tv. Gotovo sve smeštajne jedinice ovog luksuznog hotelskog kompleksa gledaju na Korintski zaliv što gostima stvara poseban ugođaj. Hotel raspolaže sa 320 luksuzno i moderno opremljenih soba. Residence sobe gledaju na vrt, velicine su 30-32m2, u svom sastavu imaju 2 manje terase, 2 sofa kreveta i mogu da prime do 4 odrasle osobe. Superior bungalovi iz nase ponude imaju pogled na vrt i bastu, velicine su 25 m2 i mogu da prime 3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece.Slobodna procena agencije je da superior bungalowi zasluzuju kategorizasiju sa 4*.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel je kompletno renoviran. U okviru hotela nalazi se glavni restoran, više a la carte restorana i tavern, lobby bar, lounge bar sa prelepim pogledom, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, dečiji mini klub, wellness&spa centar, terene za košarku i tenis, centar za sportove na vodi, amfiteatar kapaciteta 900 ljudi.
 
Usluga:
Usluga je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola. 
 
Kontakt:
 
Napomena:
Ovaj luksuzni hotel preporučujemo najpre parovima ,a zatim i svim ostalim gostima koji žele da uživaju u svim pogodnostima koje ovaj luksuzni kompleks pruža. Resort predstavlja pravi izbor sa roditelje sa decom.
Google maps:
Latitude: 37.995600000
Longitude: 22.947100000
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 05:20, planirano poletanje aviona za Atinu u 07:20. Predviđen dolazak u Atinu u 08:00, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 08:40. Dolazak u Beograd u 09:20. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

 

Preporuka