Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ZEUS VILA 1 / URANOPOLIS

/ Leto 2023 / Grčka - luksuzne vile / Uranopolis

Idealna za parove koji putuju sami ili sa malom decom, ova luksuzna vila na Halkidikiju pretstavlja oazu mira za opušten odmor u Grčkoj. Lepo dekorisana, vila raspolaže prostranom spavaćom sobom sa jednim king size krevetom ili sa dva odvojena kreveta (na zahtev), kao i jednom elegantnom dnevnom sobom u kome može biti još jedan krevet ili krevet za decu, u zavisnosti od potrebe gostiju.

Na površini id 65 metara kvadratnih, vila ima privatni bazen i poziva vas da se predate uživanjima u luksuzu dok se divite pogledu na more, izlasku ili zalasku sunca.

Okružena zelenilom i mirnim morem, ova prelepa vila na Halkidikiju sa privatnim bazenom daje luksuzu novu dimenziju. U vili se nalazi indukciona ploča za kuvanje, frižider za vino, aparat za kafu, čajnik, kupatilo svo u mermeru sa odvojenim WC-om, spoljni tuš koji možete koristiti nakon plivanja u moru ili bazenu.

Doživite jedinstveno iskustvo tokom boravka u jednoj od najelegantnijih vila sa bazenom na celom Halkidikiju

Sadržaj:

  • Internet
  • TV
  • Prva pomoć
  • Bežični internet
  • Klima
  • Kozmetika u kupatilu
Google maps:
Latitude: 40.354479
Longitude: 23.952427
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Preporuka