Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ZEUS VILA 2 / URANOPOLIS

/ Leto 2023 / Grčka - luksuzne vile / Uranopolis

Doživite odmor u pravom smislu te reči sa vašom drugom polovinom u vili sa bazenom koja vam nudi sad komfor za nezaboravno putovanje u prostoru od 65 metara kvadratnih. Opustite se u komforu fantastično opremljene spavaće sobe sa jednim king size krevetom ili dva odvojena kreveta (na zahtev) i u dnevnoj sobi koja sadrži dodatni krevet za vašu decu.

Uživajte u suncu u privatnom dvorištu sa pogledom na more, zalazak ili izlazak sunca. Za vas je tu i privatni bazen. U vili se nalazi indukciona ploča za kuvanje, frižider za vino, aparat za kafu, čajnik, frižider zapremnine 80 l. Tu je i kupatilo svo u mermeru sa odvojenim WC-om, spoljni tuš koji možete koristiti nakon plivanja u moru ili bazenu.

Površina: 65 kvadratnih metara

Odgovarajuće za: 2 odrasle osobe i dvoje dece

Pogled: Pogled na more i zalazak sunca

Kreveti: Jedan king size krevet (ili dva single kreveta na zahtev)

Dodatni kreveti: Kauč ili krevetac za bebe u dnevnoj sobi

Kupatila: Kupatilo svo u mermeru sa odvojenim WC-om i spoljnim tušem

Dodatni sadržaj: Indukciona ploča za kuvanje (na zahtev), frižider za vino, frižider od 80 litara, aparat za kafu, čajnik

Sadržaj:

  • Internet
  • TV
  • Prva pomoć
  • Besplatan parking
  • Bežični internet
  • Klima
  • Kozmetika za kupatilo
Google maps:
Latitude: 40.354479
Longitude: 23.952427
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Preporuka