Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ZEUS VILA 5 / HANIOTI

/ Leto 2023 / Grčka - luksuzne vile / Hanioti

Ova vila nalazi se na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Izgrađena je na savršenoj lokaciji, u fantastičnoj zelenoj panorami mesta Hanioti, samo 360 mod plaže. Ova vila ima dva bazena, jedan je posebno dizajniran za decu, sjajnu privatnu baštu i pogled na Egejsko more koji oduzima dah.


Predstavlja kombinaciju savremene građevine i modernog arhitektonskog stila sa čistom prirodnom lepotom i fantastičnim pogledom na more. Vila je novoizgrađena, prostrana i udobna. U prizmelju vile nalazi moderna poptuno opremljena kuhinja, udobna dnevna soba, kupatilo i spavaća soba sa sofa krevetom. Na prvom spratu je king size spavaća soba sa francuskim ležajem i modernim privatnim kupatilom. U suterenu nalazi se prostrana spavaća soba sa francuskim krevetom i jedna ušuškana spavaća soba sa dva odvojena ležaja. Tu je i izvanredna dnevna soba u kojoj je mini bar i još jedno kupatilo. Gosti mogu uživati u privatnim bazenima od kojih je jedan posebno dizjaniran za decu. Privatna bašta idealna je za roštiljanje i okupljanje. Na raspolaganju su i dva parking mesta.

Vila je idealna za velike grupe prijatelja i porodice, a njen dizajn je harmonični spoj odabranih tkanina, boja i osećanja. Opustite se pored bazena i uživajte u beskrajnom horizontu Egejskog mora.


Google maps:
Latitude: 40.001760
Longitude: 23.565764
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Preporuka