Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ZEUS VILA 6 / HANIOTI

/ Leto 2023 / Grčka - luksuzne vile / Hanioti

Vila se prostire za 110 metara kvadratnih i sastoji se od 3 spavaće sobe i ima prelep pogled na more, bazen i baštu. Dobrodošlicu će vam poželeti flašom vina i korpom voća.

Spavaći deo: 2 master spavaće sobe. Master spavaća soba na glavnom nivou ima privatno kupatilo sa whirlpool-om. Master spavaća soba na drugom nivou i spavaća soba u potkrovlju dele kupatilo.

U ovu vilu se mogu smestiti 6 ljudi, a još jedna osoba može spavati i na sofi u dnevnoj sobi.

Kuhinja: potpuno opremljena frižiderom, mašinom za pranje sudova, frižiderom, tosterom, mašinom za kafu, mikrotalasnom, rernom i drugim uređajima.
Dnevna soba: dizajnirana i opremljena najkvalitetnijim dodacima. Sadrži kamin, sto za ručavanje, sofu i TV od 40 inča.
Kupatila: kupatilo sa whirlpool-om i kupatilo sa tušem.
Spoljašni deo: otovoreni bazen sa whirlpool-om, privatni balkon i veranda sa ležaljkama i spoljni sto za ručavanje.

Google maps:
Latitude: 39.995258
Longitude: 23.565328
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Preporuka