Obaveštenje COVID-19 pročitajte OVDE

ZEUS VILA 7 / HANIOTI

/ Leto 2023 / Grčka - luksuzne vile / Hanioti

Ova vila se sastoji od jedne master spavaće sobe od 85 metara kvadratnih sa prelepim pogledom na more, bazen i baštu. Vila ima svoj spa u potkrovlju sa whirlpool-om i saunom za 2 osobe. Za dobrodošlicu sačekaće vas vino i korpa voća.

Spavaći deo: Vila ima master spavaću sobu sa francuskim ležajem, a pored toga još 2 osobe mogu spavati u dnevnoj sobi čija se sofa otvara i postaje krevet za dvoje.

Kuhinja: Potpuno opremljena frižiderom, mašinom za pranje sudova, tosterom, aparatom za kafu, mikrotalasnom, rernom i drugim uređajima.

Dnevna soba: Dizajnirana na moderan način sa kvalitetnom opremom. Ima kamin, sto za ručavanje, sofu i TV od 40 inča.

Kupatilo: Kupatilo ima unikatan tuš sa uređajima za hidro masažu i tušem velikog malaza.

Spoljašni deo: otovoreni bazen sa whirlpool-om, privatni balkon i veranda sa ležaljkama i spoljni sto za ručavanje.

Google maps:
Latitude: 39.999896791312
Longitude: 23.577498875957
Cenovnik u pripremi - ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE AGENCIJUNAČINI I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana,  ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.


Preporuka